Hirdetés

torna.lap.hu / Kondicionáló torna

Kondicionáló torna

ZUMBA gerinctorna JÓGA zsírégető PILATES kondícionáló torna CALLANETICS! Szerezze vissza alakját! 50% kedvezménnyel várjuk a MOZGÁSRA vágyó HÖLGYEKET az első órán!

V. ker Roxan Fitness-ben -konditorna, gerinctorna, Pilates, Alakformáló, Fit-Ball, Slide, Spinning, Zsírégető, Step, Cross-Fit, Kick -Box, - 2 tornateremben

Nincs időd edzőterembe járni? Mindig azt mondják, hogy a mozgás, a mozgás, a mozgás......., de mikor? A cikk most hat olyan gyakorlatot ír le, amit akár a szobádban, mondjuk Tv nézése közben elvégezhetsz. Ráadásul a torna nemcsak a testnek, hanem a léleknek is jót fog tenni. Érdemes elolvasni, mert sok jó és hasznos infót találhatsz benne.

kortárs - ha gerinckímélő, hip-hop - ha fiatalos, jazz - ha lendületes mozgásra vágysz

Csoportos, kiscsoportos és magánóráinkon, valamint tréningjeinken a kezdők, az újrakezdők és a kihívást kereső vendégek is megtalálják az igényeiknek megfelelő órákat. Amivel várunk: gerincjóga, hatha és dinamikus jóga, pilates, bodyART, callanetics, órák kismamáknak, hasizom és intimtorna tréning. Szakértőink (dietetikus, pszichológus) szívesen segítenek, ha tanácsra van szükséged.

Megnyílt a Marczibányi Sportcentrum!

Ránctalanítás, fiatalítás természetsen.

Hatha jóga, gerinctorna, gerinctréning, pilates Budapest szívében a Kálvin térnél

Az Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében, a Kolosy tértől 2 percre várja önt. A Pilates edzémódszer a folyamatos koncentrációnak köszönhetően megtanít a tudatos légzésre és mozgáskoordinációra. Torna közben a test központja, tehát a h

A leghatékonyabb gyakorlatok az 1. magyar, klasszikus Pilates dvd-n

Játékos fejlesztő foglalkozások az ország több pontján

Gyermek balettiskola, és felnőtt balett oktatás Budapesten a XIII. kerületben, a Kék Metró Forgách utcai megállójánál.

aerobik

A Biafitness Sportcentum olyan helyszínt kíván biztosítani vendégei számára, ahol testi és lelki felfrissülésre, a jó fizikai erőnlét megszerzésére, szakképzett csapatra és örömteli mozgásra számíthatnak. Nálunk kellemes hangulat, jó társaság és motiváló környezet várja a mozogni vágyókat! Óratípusaink között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Várjuk szeretettel!

Számodra is fontos az egészséges életmód és a testmozgás? Szeretnél jó hangulatban, barátságos emberek között edzeni? Szeretnéd ha az edzés kikapcsolódást és nem kötelező programot jelentene számodra? Akkor látogass a Bibarc Tünde Fitness School oldalára, ahol az aktuális foglalkozások és órarendek mellett újdonságokról és érdekes információkról, hírekről is értesülhetsz.

Bioenergetikai Mozgásgyakorlatok, masszázsok önállóan

Budai Callanetics Stúdió

Comb és popsi formálás 30 napban? Induljon a guggolás kihívás. 30 nap, 5 féle guggolás, minden nap emelkedő számú gyakorlatok, az eredmény formás combok, kerek popsi, feszes bőr. A guggolás az egyik legjobb comb és fenékformáló gyakorlat. Dolgoztasd meg combjaidat, érezd a változást napról napra, és teljesítsd a kihívást.

Klasszikus sportokat és az új nemzetközi irányzatokat egyesítő edzésmódszer

Játékos torna 1-3 éves gyerkőcöknek

Szeretnél ragyogóan fitt alakot, de kevés az időd? Tornázz otthon!

A Danubius saját fitness-klub hálózatot működtet a Danubius Premier név alatt. Ezek a klubok teljes körűen felszerelt fitnessközpontok, ahol külső vendégek is tagok lehetnek. Minden klubban változatos erősítő és kardio berendezések, medencék és szaunák ta

Developpé

Társastánc/Versenytánc, Salsa, Gyermektánc

Pilates, kondícionáló és testtartás javító torna az V. és VI. kerületben

Változatos, főként egészségmegőrző jellegű tornákkal várjuk a mozogni vágyókat. Minden órán használunk tornaszereket (Fit-ball labdát, Soft Ballt, gumiszalagot ...), hogy ezzel is hatékonyabbá és változatosabbá tegyük az edzéseket.Alakformáló core training,Fit-Ball torna,Gerinctorna kismamáknak,Tartásjavító torna,Nyugdíjas torna,Step aerobic,BodyStyling,Újra formában torna szülés álló kismamáknak

Edzés, edzésterv, Mindenkinek! Edzéstervek, Edzésprogramok, Gyakorlatok, Neked! A legjobb és a legújabb edzéstervek, edzések, tippek, trükkök, újdonságok. Olvasd az edzestervezes.hu portált rendszeresen, s tudj mindenről, ami Nyugat-Európában, Amerikában

Tartásjavítás, alakformálás pilatessel

Tartós fogyás, és egészséges élet hosszú távon nincs testmozgás nélkül. Éppen ezért indítottuk el szalonunkban a mindenki számára elérhető kondícionáló tornát. A gyakorlatok egyszerűen, könnyen végezhetők, mégis hatékonyan edzik a testet, és formálják izmainkat. Gyere, és mozogj, formálódj velünk!

Az Etka módszer világviszonylatban is egyedülálló felismerésen alapul, amelynek célja a természetes mozgáskészség és légzés újratanulása, a test izomegyensúlyának visszaállítása. A módszer olyan természetes mozgásmódot tanít, amivel az egészség és a hajlé

Mozgásközpont Pécs szívében

FitFive Egészség és Fitnesz Rendszer - A valaha létező legkönnyebb út az Egészségedhez és a Fittségedhez - Egészséges Életmód Egyszerűen és Rendszeres Testmozgás Könnyedén!

Kondícionálás, alakformálás, zsírégetés ideális eszköze

Az épület rendelkezik Versenyuszodával, Tanuszodával, Élményfürdővel, Termál-, és Wellness-részleggel. A minden igényt kielégítő Szauna világ tökéletes befejezése lehet egy intenzív edzésnek! Ennél fantasztikusabb hely nem létezik egy Edzőterem számára, mellyel a térségben élők, dolgozók egészségesebb, tudatosabb életmódjához szeretnénk hozzájárulni. Vidám, élénk színekkel és barátságos személy

Pilates Studionkban magán és páros,matrac órákra van lehetőség

Egy hely, ahol a csoportos órákon mindenki megtalálja a neki való mozgást, testi-lelki feltöltődést! A “Body&Mind” típusú mozgásformák (jóga, Pilates, BodyART, gerinctréning) a testi és lelki harmóniát erősítik, míg “MyBody” óráinkon a testtudat, kondicionálás és funkcionális erősítés kerül a középpontba.

Női kondicionáló torna - alakformáló kezelések

Zenés gimnasztikus óra, mely Berczik Sára és Dévény Anna mozgásrendszerére épül, mindkettő a művészi torna – ritmikus gimnasztika – mozgásanyagából indul ki. Az általam tartott óra kiegészül a jóga gyakorlatanyagával, s e kétféle mozgásrendszer találkozás

Sándor Orsolya - Debrecen

Táncoktatás, Társastánc, Esküvői Tánctanítás, Magánórák, Salsa Tanfolyamok, Szalagavatók. Goldance Tánciskola.

gyerektorna.hu

Gyógytorna és erősítő gyakorlatok...

A gyógytorna nemcsak célzott kezelés, hanem a megelőzésnek is hasznos eszköze. Oldalunkon közérthetően olvashat a leginkább használt terápiákról, panaszokról és kezeléseikről. A keresők segítségével meglelheti a legmegfelelőbb gyógytornászt. Részletes és hasznos információk segítenek a választásban. A regisztrált szolgáltatókat véleményezheti is.

Kiscsoportos kardio edzés, személyi edzés és aerobic Balatonfüreden.

Változtasd meg alakod és tartásod a hastánccal és ajándékozd meg Magad harmonikus nőiességgel egy életre! - amit mások csak a külső szépség megszerzésével töltenek!

Képzett,tapasztalt oktató segítségével

kondicionáló terem, fitness, alakformálás, aerobic, infraszauna, szolárium, shop, webáruház

Csaba&Évi Gerinc-Egyensúlytorna

INTIMTORNA az Ametisztia Szépségszalonban.

Crosstraining rendszer

Ez a régimódi eszköz olyan messziről jött vissza, hogy sokan talán már nem is emlékeznek rá. De jótékony hatással van az erő és állóképesség fejlesztésre Az izmokat teljesen más módon dolgoztatják meg, mint a normál súlyzók, sokkal keményebb edzésre sarkallnak. A kettlebell primitíven egyszerű és halálosan hatékony, akár egy AK-47.

A Kispipi Gyermektorna 2010. októberében indult el olyan megfontolásból, hogy legyen Budapest I. kerületében egy olyan hely, ahol az óvodások (3-6 év) és a kisiskolások (6-10 év) szívesen mozognak és ismerkednek meg különböző tornaeszközökkel mindenféle teljesítménykényszer nélkül. Ha fontos Önnek gyereke mozgása, akkor keressen meg minket!

Kondicionáló torna 20-80 éves korig. Erősítés, nyújtás, megmozgatás vidáman, általában mindig kicsit más gyakorlatokkal. Két helyszínen is lesznek ilyen órák: a Kacifánt Játszóházban elsősorban kisgyerekes anyukáknak és nagymamáknak, és a Kis MOHA (Mozdulatművészek Házában főleg egyetemistáknak. De nyitott mindkét óra minden mozogni vágyó nőnek, aki kondícióját növelni, karban tartani szeretné.

Az "EDIT" Kondicionáló torna 22. éve sikeresen működik Hidegkúton. Sláger zenére koreografált, minden izomcsoportot megmozgató gyakorlatokat vonultat fel, melyek ötvözik a zumba, a pilates és az aerobic elemeit. A résztvevők között vannak diákok és idősebbek is, hiszen itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő mozgásstílust.

Kondícionáló torna Óbudán (magánóra)

A pilates-szel abban segítek Neked, hogy Te is kicsattanj az egészségtől!

táncolj hetente velünk, és szánj magadra egy órát, ami karban tart, boldogsághormonnal tölt fel, és mellesleg még a latin , jazz, és egyéb tánclépéseket is megtanulod.

Laurer Gábor - aerobic oktató és Hot Iron trainer - Táplálkozás és edzés a tökéletes alakért

„Mackógyógytorna lúdtalp ellen” több mint, egy lúdtalp torna otthonra Gyermekekkel foglakozó gyógytornászként azt tapasztaltam, hogy nagy szükség lenne egy nagyon gyakorlatias és ugyanakkor esztétikus és „gyermek stílusú” kiadványra, amely gyógytorna gyakorlatokat tartalmaz különböző mozgásszervi problémákra. Első könyvünk a lúdtalpat (pes planus) célozza meg. A könyvet főleg olyan, 4–12 éves

Magyar Nordic Walking Szövetség

Sportoktatás, Torna, Aerobic, Spinning Pécsett a Mecsek Áruház IV. emeletén.

Komplex motoros fejlesztőprogram 6-11 éves gyermekeknek. Vidám, zenével, mondókákkal és sok-sok játékkal fűszerezett program során mozgáskultúra -, testséma-, tér- és kinesztétikus percepciófejlesztés, a szem-kéz-láb koordináció javítása, a sorrendiség-, ritmus-, egyensúly-, nagy- és finommotorika fejlesztés, és tartásjavítás történik.

Gyere és mozogj velünk, mert nálunk biztosan megtalálod a számodra szimpatikus mozgásformát!

Egyéni órákkal is...

Mozdulatművészeti Stúdió

Női kondiciónáló torna minden korosztály részére!

Légy Fitt Női Torna Stúdió

Nagy hangsúlyt fektetünk a minnél korábbi sportszeretet és mozgékonyság kialakítására. Fontosnak tartjuk a gyermekek egészségnevelése szempontjából a sport beiktatását a mindennapjaikba. Sok szeretettel várunk minden óvodás korú gyermeket, aki szeret

Attitüd Mozgásstúdió

SZIVBŐL, LÉLEKBŐL PILATES MINDENKINEK!

Csoportos mat pilates órák a XIII. kerületben

Egyéni és kiscsoportos pilates órák, Kismama pilates

Pilates Plus

Egyéni és csoportos talaj órák eszközökkel

Pilates torna kezdőknek és haladóknak. Egyéni és duó személyi edzések eszközökkel: Pilates szék, PilatesStick, gyűrű, henger, labda, szalag

Pilates torna óra Nyíregyházán. Hasznos információk a pilatesről.

Fitness, tenisz, fallabda, tollaslabda és foci

Pillangó mozgásfejlesztő gyermektorna

Tánc-és korcsolya oktatás mindenkinek

Szabad-e, mit szabad és mit nem, miből mennyit

Jóga és pilates oktatás, az egészséges test és lélek forrása

Női torna Budapest belvárosában! Zumba, jóga, fit-ball, Kriston intim torna, gerinc torna, 50 felettiek senior tréningje, alakformálás, zsírégetés - trénereink segítségével. Kis létszámú stúdiónkban barátságos, családias környezetben őrizheti, óvhatja me

Gyeretorna, és felnőtt tánc tanfolyam

Egészség és torna központ budán.

egyéni órák is...

Alakformálás, személyi edzés, urofitness, salsa, egészséges barnulás, masszázs.

Szeretettel várunk minden kedves fogyni, formálódni, vágyó női és férfi vendéget Újbudán a Maddfitt studio-ban. Az AmpliFitness (EMA) vadonatúj edzési módszer, amely, mindenekelőtt mélyizom-stimuláló, aktiváló, zsírégető, alakformáló és izomtömeg növelő hatásában különbözik az eddigi kevésbé professzionális (kisfrekvenciás) EMS-módszerektől.

Csoportos matracos órák

Sokszínű edzésprogram Wekerlén minden korosztálynak.

szolárium ,masszázs, infratrainer/havi 3-8 kg fogyás, körömkozmetika

1147 Bp. Telepes u. 57.

Zumba fitness, zumbatomic és salsa-aerobik Budapesten.

Meghatározás:

Ez a az oldal a versenyszerű tornával foglalkozik. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Ez a az oldal a versenyszerű tornával foglalkozik. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kondicionáló torna
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés